Stiftelsesdokument

Opret dit stiftelsesdokument i dag ved hjælp af vores smarte dokumentgenerator:

  1. Besvar spørgsmålene
  2. Underskriv digitalt
  3. Download dit stiftelsesdokument

Det tager kun 10 minutter!

Opret nu

Gratis

Download dit dokument med det samme
Kunder der bruger LegalHero

Hvad er et stiftelsesdokument?

Et stiftelsesdokument er et dokument, der bruges i forbindelse med stiftelse af et selskab. Et stiftelsesdokument er relevant i de tilfælde, hvor man vil stifte et kapitalselskab; altså et selskab med begrænset hæftelse.

Et stiftelsesdokument danner grundlag for de oplysninger og informationer, der relaterer sig til selskabet. Det er blandt andet navnene på dem, der driver selskabet, samt om der eventuelt er indskudt kapital i selskabet.

Hvad skal et stiftelsesdokument indeholde?

Der er ifølge lovgivningen en række krav til, hvilke typer informationer der skal anføres i et stiftelsesdokument, herunder navnene på stifterne, selskabets navn, fordelingen af ejerskab samt et foreløbigt udkast til selskabets vedtægter. Derfor vælger nogle virksomheder at kombinere stiftelsesdokumentet med selskabets vedtægter. Hvis du gerne vil være sikker på, at du kommer rundt om alle de forhold, som der skal skrives i stiftelsesdokumentet, kan du med fordel downloade dit stiftelsesdokument hos LegalHero. Vores skabelon indeholder alle lovmæssige minimumskrav til stiftelsesdokumentet.

Når stiftelsedokumentet er udfyldt med de korrekte informationer, skal stiftelsesdokumentet samt vedtægterne registreres hos Erhvervsstyrelsen. Har du brug for hjælp til at få udarbejdet vedtægter, kan du også finde dem til download her hos LegalHero.

Hos os får du både en udgave af stiftelsesdokumentet på dansk og engelsk.

Hvordan kommer jeg i gang?

Hos LegalHero bestemmer du selv, om du vil have en downloade en skabelon eller om du vil få en jurist til skræddersy et stiftelsesdokument fra bunden.

Du kan downloade et vores skabelon ved at klikke på "start nu" ovenfor. Alternativt kan du oprette en opgave på vores platform for at få tilbud fra juridiske eksperter på selskabsret.

Hvis du er i tvivl om noget, er du mere end velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi sidder klar til at hjælpe.


SmartDocs

LegalHero har en række kontrakter klar til brug for dig eller din virksomhed.

Download din skabelon med det samme, udfyld og underskriv den eller få hjælp af vores jurister til at udfylde dem korrekt.

LegalHero tilføjer løbende flere SmartDocs.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis