Term Sheet

Opret dit Term Sheet dag ved hjælp af vores smarte dokumentgenerator.

Vi har udvalgt nogle af landets dygtigste erhvervsjurister til at lave denne dokumentskabelon, som du med fordel kan gøre brug af.

Selv uden juridisk viden kan du generere et skræddersyet dokument af højeste kvalitet.

Få styr på dit Term Sheet på 15 minutter!

På 15 minutter
Pris 499 Kr.
Tilfredshedsgaranti
Kom i gang

Hvad er et Term Sheet?

Et Term Sheet er et ikke-bindende dokument, der oplister de overordnede vilkår for en investeringsaftale. Term Sheets er derfor velegnede til at forhandle en aftale på plads, da dokumentet giver et overskueligt overblik over aftalens kommercielle vilkår. Så snart term sheet er på plads, kan der skrives en regulær investeringsaftale.

Overordnede take-aways:

 • Et Term Sheet er et ikke-bindende juridisk dokument, der oplister de overordnede (og oftest kun kommercielle) vilkår for en investeringsaftale.
 • Term Sheets er gode i en forhandling, fordi de giver selskab og investor et overskueligt overblik over de væsentligste punkter i aftalen, der danner grundlag for en den egentlige investeringsaftale.
 • Term Sheets indeholder ofte punkter som selskabets værdiansættelse, antal anparter eller aktier til salg, størrelse på investering, stemmerettigheder, anparts- eller aktieklasser, likvidationspræferencer og omsættelighedsbegrænsninger (oftest reguleret i en ejeraftale).

Hvad bør et Term Sheet indeholde?

I overordnede træk, så bør et Term Sheet indeholde de allermest vigtige aspekter af en investeringsaftale, uden at beskrive dem i detaljer. Et Term Sheet er derfor det forarbejde, som virksomheden og investorerne kan lave, inden advokater og jurister bliver sat til at udfærdige den endelige kontrakt.

Der findes ikke en definitiv liste af punkter, som et Term Sheet bør indeholde. Men listen nedenfor kan virke som inspiration.

Et Term Sheet bør indeholde:

 • Virksomhedsoplysninger
 • Finansieringsstruktur
 • Betingelser for closing
 • Vigtige datoer
 • Indskuddet størrelse
 • Værdiansættelse
 • Øvrige vilkår for den enkelte investor

Hvad er fordelene ved at bruge et Term Sheet?

Fordelene ved at bruge term sheets i forbindelse med en forhandling af en investeringsaftale er bl.a., at:

 • Det højner tempoet i forhandlingsfasen.
 • Det mindsker risikoen for misforståelser.
 • Det sænker udgifterne til juridisk bistand betragteligt.

Ønsker du hjælp til at udarbejde et Term Sheet?

LegalHero har eksperter i alle former for investeringsaftaler, herunder især Equity og lånefinansiering og vi bistår meget gerne med vurderingen af hvilken type, der er mest optimal i den konkrete situation.

Uanset om der ønskes en generel rådgivning om, hvilke faktorer opmærksomheden skal henledes på i udarbejdelsen af et Term Sheet, eller om der ønskes en egentlig udarbejdelse af dokumentet, så er det alt sammen noget, vi hos LegalHero kan hjælpe med. Vi leverer ikke blot juridisk rådgivning, vi har også stor opmærksomhed på de forretningsmæssige aspekter, der gør sig gældende i den enkelte situation.

Du kan derfor trygt vælge LegalHero, hvis du vil sikkert i mål med et Term Sheet.

Hvordan kommer jeg i gang?

Med LegalHeros smarte dokumentgenerator kan du selv generere dit eget skræddersyede Term Sheet fra bunden og underskrive det online. Dokumentet er efter oprettelsen gemt på din profil, hvor du frit kan dele, downloade og opbevare det efter behov.

Kom i gang ved at klikke på “Kom i gang” ovenfor. Du har efterfølgende mulighed for at tilkøbe en gennemgang, tilpasning eller anden hjælp fra vores juridiske eksperter.

Hvis du er i tvivl om noget, er du mere end velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi sidder klar til at hjælpe.

Du stilles simple spørgsmål

Vi stiller dig en række spørgsmål som du kan svare på ét spørgsmål ad gangen.

Dokumentet skabes automatisk

Dit dokument skræddersys automatisk til dine svar med det samme.

Tilkøb ekspert rådgivning

Har du særlige spørgsmål eller ønsker du nærmere gennemgang af dit dokument, så sidder vores eksperter klar.

Andre SmartDocs

Besvar simple spørgsmål

Brug vores online formular til at svare på relevante spørgsmål, der gør at vi kan sammensætte et dokument mens du venter.

Generer komplekse dokumenter helt automatisk

Juridiske eksperter har sørget for at vi automatisk kan generere et dokument der skræddersyr sig præcis til din situation.

Print, download eller gem dokumenter online

Hent dokumentet som PDF eller gem det online sammen med de ændringer du har lavet.

Indhent underskrifter

Indhent underskrifter direkte i platformen. Parterne får automatisk tilsendt al den indformation de skal bruge til at afgive deres underskrift. Du har overblikket samlet et sted.

Tilret dit dokument præcis som du vil have det

Rediger dokumentet direkte i din browser og opret så mange versioner du vil. Hent det ned på din egen computer når du har brug for det.

Invitér vores eksperter til at skræddersy dit dokument

Du kan altid invitere vores jurister til at rådgive dig yderligere. LegalHero har mere end 150 specialiserede rådgivere der sidder klar til at hjælpe dig.

Prøv det i dag eller lad os
hjælpe dig i gang