Juridisk rådgivning om skilsmisseskøder

Price info

Price
1796.00
2,245.00

Product URL


Preferred CTA textKunder der bruger LegalHero
Logo Kemp Og Lauritzen Logo Telia Logo Gjensidige Logo Airtame Logo Billetto

Priser fra

2.245 DKK

Inkl. moms Kom i gang
Sådan virker det
Beskriv din sag
Send en beskrivelse af dit problem direkte i vores platform
Få uforpligtende tilbud
Modtag uforpligtende tilbud fra specialiserede jurister, du vælger selv det du synes bedst om.
Modtag rådgivning
Efter at have accepteret tilbud foregår rådgivningen direkte på vores online platform, når du har tid.

Skilsmisser kan være en meget kompliceret, kontroversiel og følelsesmæssigt belastende proces - især når der er børn involveret. Der er dog nogle foranstaltninger, du kan tage for at sikre, at du og din eks-partner får en fair skilsmisse, og at børnene ikke bliver involveret i konflikten.

En af de første ting, du og din eks-partner skal gøre, er at aftale et skilsmissekøde. Dette er et dokument, der fastsætter de økonomiske og fysiske rettigheder og forpligtelser, der er forbundet med skilsmissen. For eksempel, hvis I har børn, vil skilsmissekøden normalt bestemme, hvem der har forældremyndigheden, og hvordan forældremyndigheden deles mellem jer.

Det er afgørende, at I får juridisk rådgivning, før I underskriver skilsmissekødet, da dette kan have alvorlige konsekvenser for jer begge og jeres børn i fremtiden.

Hvilke rettigheder og forpligtelser er der forbundet med skilsmissen?

Skilsmissekødet fastsætter de økonomiske og fysiske rettigheder og forpligtelser, der er forbundet med skilsmissen. For eksempel, hvis I har børn, vil skilsmissekødet normalt bestemme, hvem der har forældremyndigheden, og hvordan forældremyndigheden deles mellem jer.

Det er derfor vigtigt, at I søger juridisk rådgivning, før I underskriver skilsmissekødet, så I er sikre på, at kødet opfylder jeres behov og ønsker.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis