Juridisk rådgivning ved testamente over indbo

Testamente over indbo er et emne, der ofte rejses i forbindelse med arv. Arveloven giver mulighed for, at man kan testamentere sit indbo, men der er mange ting, man skal være opmærksom på, før man testamenterer sit indbo. Her kan du læse om nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du testamenterer dit indbo.

Price info

Price
1796.00
2,245.00

Product URL


Preferred CTA textTestamente over indbo er et emne, der ofte rejses i forbindelse med arv. Arveloven giver mulighed for, at man kan testamentere sit indbo, men der er mange ting, man skal være opmærksom på, før man testamenterer sit indbo. Her kan du læse om nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du testamenterer dit indbo.
Kunder der bruger LegalHero
Logo Kemp Og Lauritzen Logo Telia Logo Gjensidige Logo Airtame Logo Billetto

Priser fra

2.245 DKK

Inkl. moms Kom i gang
Sådan virker det
Beskriv din sag
Send en beskrivelse af dit problem direkte i vores platform
Få uforpligtende tilbud
Modtag uforpligtende tilbud fra specialiserede jurister, du vælger selv det du synes bedst om.
Modtag rådgivning
Efter at have accepteret tilbud foregår rådgivningen direkte på vores online platform, når du har tid.

Hvad er et testamente over indbo?

Et testamente over indbo er et dokument, hvor man testamenterer sit indbo til en eller flere personer. Testamentet over indbo skal være skrevet og undertegnet af den, der testamenterer sit indbo, og det skal være dateret og underskrevet af to vidner.

Testamentet over indbo skal angive, hvilket indbo der testamenteres, og til hvem det testamenteres.

Indboet skal være angivet nøjagtigt, så der ikke kan være tvivl om, hvilket indbo der er tale om.

Det er ikke nødvendigt at angive en værdi på indboet i testamentet over indbo, men det kan være en god ide at gøre det, så der ikke kan være tvivl om, hvor meget indbo der er tale om.

Hvordan testamenterer jeg mit indbo?

Testamentet skal først og fremmest angive, hvem der skal arve dit indbo. Du skal også angive, hvilke genstande du ønsker, at den pågældende person skal arve. Du skal desuden angive, hvilke betingelser der skal være opfyldt for, at den pågældende person kan arve dit indbo.

Det er vigtigt, at du sikrer dig, at der ikke er nogen fejl i dit testamente, da dette kan medføre, at det ikke er gyldigt. Du skal derfor sørge for at få hjælp til at udarbejde dit testamente fra en professionel.

Hvilke regler gælder for testamente over indbo?

Der er to hovedregler, der gælder for testamente over indbo. For det første skal testamentet være skriftligt. For det andet skal der være to vidner til testamentet. Derudover skal der være to personer, der kan bekræfte, at de har set, at testamentet er skrevet og underskrevet af den afdøde.

Hvad skal man være opmærksom på, når man testamenterer sit indbo?

Der er nogle ting, du skal være særligt opmærksom på, når du testamenterer dit indbo. For det første skal du sørge for, at du kun testamenterer det indbo, som du ejer. For det andet skal du sørge for, at der ikke er nogen fejl i dit testamente. Dette kan medføre, at testamentet ikke er gyldigt.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis