Juridisk rådgivning om udvidet samlevertestamente

I Danmark har man mulighed for at lave et udvidet samlevertestamente, hvis man ønsker at sikre sig, at ens ægtefælle arver en bestemt andel af ens formue. Udvidet samlevertestamente kan være en god idé, hvis man ønsker at sikre, at ens ægtefælle arver en bestemt andel af ens formue, eller hvis man ønsker at sikre, at der ikke opstår tvister mellem ægtefællerne om, hvem der skal arve hvad.

Price info

Price
1796.00
2,245.00

Product URL


Preferred CTA textI Danmark har man mulighed for at lave et udvidet samlevertestamente, hvis man ønsker at sikre sig, at ens ægtefælle arver en bestemt andel af ens formue. Udvidet samlevertestamente kan være en god idé, hvis man ønsker at sikre, at ens ægtefælle arver en bestemt andel af ens formue, eller hvis man ønsker at sikre, at der ikke opstår tvister mellem ægtefællerne om, hvem der skal arve hvad.
Kunder der bruger LegalHero
Logo Kemp Og Lauritzen Logo Telia Logo Gjensidige Logo Airtame Logo Billetto

Priser fra

2.245 DKK

Inkl. moms Kom i gang
Sådan virker det
Beskriv din sag
Send en beskrivelse af dit problem direkte i vores platform
Få uforpligtende tilbud
Modtag uforpligtende tilbud fra specialiserede jurister, du vælger selv det du synes bedst om.
Modtag rådgivning
Efter at have accepteret tilbud foregår rådgivningen direkte på vores online platform, når du har tid.

Hvorfor kan det være en god idé at lave et udvidet samlevertestamente?

Der kan være mange grunde til, at man ønsker at lave et udvidet samlevertestamente. Måske ønsker man at sikre, at ens ægtefælle arver en bestemt andel af ens formue, eller måske ønsker man at undgå tvister mellem ægtefællerne om, hvem der skal arve hvad.

Udvidet samlevertestamente kan også være en god idé, hvis man ønsker at sikre, at der ikke opstår tvister mellem ægtefællerne om, hvem der skal have formuen efter den enes død.

Hvordan laves et udvidet samlevertestamente?

Et udvidet samlevertestamente kan laves på to måder. Enten kan man lave et udvidet samlevertestamente som en del af et almindeligt testamente, eller også kan man lave et særskilt udvidet samlevertestamente.

Hvis man vælger at lave et særskilt udvidet samlevertestamente, skal man først og fremmest sikre sig, at testamentet opfylder alle de formelle krav, der er til testamenter i Danmark. Derefter skal man skrive en erklæring, hvor man fastlægger, hvem der skal arve hvad.

Det er dog vigtigt at huske, at et udvidet samlevertestamente kun er gyldigt, hvis man også har en gyldig formuefællesskabsaftale. Formuefællesskabsaftalen kan enten være en ægtepagt eller et samlevertestamente.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis