Juridisk rådgivning ved tilbagekaldelse af testamente

I mange tilfælde kan det være nødvendigt at tilbagekalde et testamente. Måske har der sket ændringer i din familie eller i din økonomi, eller også har du blot ændret mening. Juridisk rådgivning kan være en stor hjælp, når det kommer til at tilbagekalde et testamente.

Price info

Price
1796.00
2,245.00

Product URL


Preferred CTA textI mange tilfælde kan det være nødvendigt at tilbagekalde et testamente. Måske har der sket ændringer i din familie eller i din økonomi, eller også har du blot ændret mening. Juridisk rådgivning kan være en stor hjælp, når det kommer til at tilbagekalde et testamente.
Kunder der bruger LegalHero
Logo Kemp Og Lauritzen Logo Telia Logo Gjensidige Logo Airtame Logo Billetto

Priser fra

2.245 DKK

Inkl. moms Kom i gang
Sådan virker det
Beskriv din sag
Send en beskrivelse af dit problem direkte i vores platform
Få uforpligtende tilbud
Modtag uforpligtende tilbud fra specialiserede jurister, du vælger selv det du synes bedst om.
Modtag rådgivning
Efter at have accepteret tilbud foregår rådgivningen direkte på vores online platform, når du har tid.

Hvornår kan man tilbagekalde et testamente?

Ifølge dansk lov, kan et testamente altid tilbagekaldes, så længe testator (personen, der har oprettet testamentet) er i live. Dette kan gøres enten ved at lave et nyt testamente, eller ved at tilbagekalde testamentet direkte.

Det er dog en god idé at få juridisk rådgivning, inden man træffer en beslutning om at tilbagekalde et testamente. Dette skyldes, at der kan være mange juridiske konsekvenser forbundet med at tilbagekalde et testamente.

For eksempel kan det være, at der er indgået aftaler med dine arvinger om, hvordan din formue skal fordeles efter din død. Hvis du tilbagekalder dit testamente, kan dette medføre, at disse aftaler ophæves, og dette kan have store konsekvenser for din familie.

Derudover kan det være, at der er indsat bestemmelser i testamentet, der giver dine arvinger visse fordele, f.eks. i forhold til skatteforhold. Hvis du tilbagekalder testamentet, kan dette medføre, at disse fordele forsvinder.

Det er derfor vigtigt, at du tager alle disse ting i betragtning, inden du beslutter dig for at tilbagekalde dit testamente.

Hvordan gør man det?

For at tilbagekalde et testamente skal du sende en skriftlig meddelelse til de personer, der er udpeget som dine arvinger i testamentet. I meddelelsen skal du gøre klart, at du ønsker at tilbagekalde testamentet.

Husk, at det er dine arvinger, der er den primære gruppe af personer, der vil blive påvirket af, at du tilbagekalder dit testamente. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig, at de er klar over, at du ønsker at gøre dette.

En anden ting, du skal huske på, er, at hvis du har testamenteret nogen form for ejendele eller midler til en velgørenhedsorganisation, så kan det være, at de ikke vil blive returneret, hvis du tilbagekalder testamentet.

Det er også vigtigt at huske på, at hvis du tilbagekalder testamentet, så vil det ikke have nogen virkning på de aftaler, du har indgået i testamentet. Dette betyder, at hvis du har testamenteret nogen form for ejendele eller midler til en person, så vil de stadig have ret til at modtage disse efter din død.

Derfor er det vigtigt, at du tænker grundigt over, hvad du gør, inden du beslutter dig for at tilbagekalde dit testamente.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis